Nyheter i mobilvärlden

On 24 april, 2012, in bloggen, by mobil och tekniktips

Den senaste tiden har mobilbranschen utvecklats snabbt. Visserligen togs det första steget för de smarta mobilerna för några år sedan nu när iPhone i princip revolutionerade sättet vi använder mobila enheter på. Men iPhone har sedan dess inte utvecklats väldigt mycket. Visserligen är det snyggare skärmar, bättre appar, snabbare processorer men grundidén och hur grundkonceptet ser ut är i princip detsamma.

Konkurrenterna har också blivit allt fler och framförallt bättre. I dagarna började bland annat Samsung att köra ut sin reklam för samsung galaxy III med en pampig reklamvideo som förstå sprids som en löpeld på nätet. Intresset är enormt. Dessutom verkar det som om de samtidigt kommer att lansera en läsplatta med en ny generation funktioner.

Den här webbplatsen och dess syfte

På den här webbplatsen kommer vi försöka att skicka ut intressanta tips om teknik för datorer och mobiler. Det är något som fascinerar oss och även om vi inte på något vis kan kalla oss för experter på området så vill vi skriva om detta. Vi äger själv PC-datorer med windows och linux installerat. Macdatorer med OSX, iPhone och iPad så viss kunskap om olika tekniker och sätt att hantera all teknik har vi på den här bloggen. Det gäller förstås bara att hitta tid att skriva om det hela. 😉